CECILIA OCH LUDWIG VANN SKINKBLIXTEN 2022

Efter en tuff final stod paret Cecilia Klippmark och Ludwig Leijongard som stolta segrare i 2022 års Skinkblixten, denna ÖTS uppskattade turnering som nu äntligen kunde arrangeras igen efter två covidjular. 

Cecilia och Ludwig tog bekvämt hem finalens första med 6-2, men i andra fick finalmotståndarna Måns Virding och Emma Klippmark ny energi. Cecilia och Ludwig kunde dock vinna setet med 7-5 och därmed titulera sig Skinkblixtmästare. För Cecilia innebar segern att hon försvarade sin titel från 2019 då turneringen senaste spelades. 

Totalt deltog 16 spelare och stämningen var på topp under hela annandagen i Tennishallen. ÖTS bjöd deltagare och publik på kaffe och skinkmackor – förstås. Ett stort tack till alla som gjorde årets upplaga till ett så lyckat event och då särskilt till tävlingsledaren Johnny Söderqvist.