TENNIS- OCH PADELTRÄNING

Tennisträning för alla åldrar

Vill du utveckla din tennis? Vi har grupper för juniorer och vuxna, från snövita nybörjare till ärrade elitspelare. Hör gärna av dig till oss med en intresseanmälan.


Höstträning

Träningen hålls dag- och kvällstid på tisdagar under vinterhalvåret, med uppehåll vid skolloven. Höstens träning börjar i slutet av augusti och vårens i slutet av januari.


Sommarträning

Under sommaren har vi träningsläger för alla åldrar och nivåer. Våra läger pågår måndag till torsdag vecka 26, 27, 28 och 30. Tennisskolan i Tallparken är ett samarbete mellan ÖTS och företaget Overnet HB. 

Bakom detta står fjolårets omtyckta och meriterade tränare, Filip Tensing och Carl Gustafsson. Det finns också möjligheter till privatlektioner för den som så önskar. 

Padelträning

Padelsporten har tagit världen och Sverige med storm. Och Öregrund. Fördelen med padel är att alla kan ha väldigt roligt på banan oavsett hur bra man är. Därför har padeln blivit en ny folksport för alla – unga som äldre.

 
Men många vill också utveckla sitt spel för att till exempel kunna ta de där hopplösa bollarna nere i hörnen. ÖTS erbjuder nu under juli månad padelträning under ledning av Hampus Öhberg från den världsledande padelaktören Padel United. 

Vill du träna tennis i Öregrund i sommar? Klicka här för bokning via Google.

Våra läger pågår måndag till torsdag vecka 26, 27, 28 och 30. Tennisskolan i Tallparken är ett samarbete mellan ÖTS och företaget Overnet HB. 

Bakom detta står fjolårets omtyckta och meriterade tränare, Filip Tensing och Carl Gustafsson. Det finns också möjligheter till privatlektioner för den som så önskar. 

Du anmäler dig/er via denna länk. Här finns också all info du behöver: https://tinyurl.se/Sommarskola23.

 

Vill du träna padel i Öregrund i sommar? Klicka här för bokning (epost länk). Ange önskad vecka och tid, ålder samt uppskattad spelnivå i mejlet.
 
Våra läger pågår under veckorna 27-30. Padelskolan är ett samarbete mellan ÖTS och företaget Padeltennis & Fys AB. Bakom detta står tränaren Hampus Öhberg från den världsledande padelaktören Padel United

En kul träningsform under som arrangeras under vår- och höstterminerna med spel i hallen varje onsdag mellan 18.00 och 21.00. Kostnad 750 kronor per säsong. Intresseanmälan mailas till info@oregrundstennis.se

Ange vid anmälan följande:
Jag vill spela med:
  – samma partner merparten av speltillfällena
  – varierande partner vid de olika speltillfällena
 

Våra tränare

En mycket välmeriterad duo sköter ÖTS sommarträning, Filip Tensing och Carl Gustafsson. Duon har vunnit SMtecken och varit rankade som Sverigeettor.  Padelträningen sköter Hampus Öberg.

Filip Tensing

Sverigeetta i singel, SM-guld, vinnare av Europas största juniortävling Båstad Corem, vinnare Kalle Anka Cup. Till exempel. 
 
Filip representerar i dag Butler University, Indianapolis, USA, som ligger i högsta divisionen.
 
Filip har också spelat för SALK i Elitserien. Omtyckt tränare i SALK och utsedd till Årets Föredöme 2017.
 
 

Carl Gustafsson

Carl har legat som bäst femma på Sverigerankingen i sin åldersgrupp. Han har vunnit tre SM-guld i dubbel, en ITF-titel i singel och en i dubbel.
 
Carl har legat på 185:e plats i världen på den internationella rankingen för juniorspelare. 
 
Studier i USA och uttagen för spel för collegelaget. En mycket omtyckt tränare.
 
 

Hampus Öhberg

Hampus har jobbat som padeltränare sedan 2018. Är knuten till den världsledande padelaktören Padel United och dess anläggningar i Norrtälje och Spånga. Han har en kandidatexamen inom idrottsvetenskap och coaching, har gått tränarutbildning hos Prio Academy. Vid sidan av studier på Naprapathögskolan driver Hampus sedan 2020 det egna företaget Padeltennis & Fys AB.
 

Alexander Grotte

Alexander Grotte Representerar Upsala Studenters IF (USIF). 23 år, är utbildad tennistränare i Svenska tennisförbundets regi. Har arbetat som tränare i USIF sedan 2017, först med barn sedan efter fortsatt förbundsutbildning även med vuxna. Betonar i sin pedagogik är det ska vara lustfyllt att träna tennis. En olycklig skada har hittills hämmat hans tävlinsgsspelande, men Alex är inne i en långsiktigt satsning på tävlingsspel i framtiden. 

För övriga frågor mejla till: info@oregrundstennis.se