HÄRLIG FINALDAG EFTER INTENSIV VECKA

Nytt deltagarrekord, SM-status, 35.000 spelade poäng och mer än 350.000 bollar över nät – årets upplaga av Tennisveckan kommer att gå till historien. Turneringen avslutades i strålande sol med en välbesökt prisutdelning som leddes av Micke Leijnegard och hans son Varg. 

ÖTS vill rikta ett gigantiskt tack till Lisbeth Jansson, Axel Leijongard, Anna Leijongard, Mikael Pettersson, Olle Hofvander, 

familjen Falk, Steve Fogel, familjen Rudström, Fredrik Hagström, Anders Persson, Marie Giertz, Katarina Giertz, familjen Strömgren, familjen Balsvik och Christer Olsson.

Ett lika stort tack till funktionärchefen Johan Ridderbjelke och tävlingens general, Claes Håkansson Giertz. 

ÖTS lyfter också på tenniskepsen för huvudsponsorn Upsala Färg och för Öregrunds Blomsterglädje för de vackra blommorna vid banorna. Och självklart också för följande företag som bidrog till det dignande prisbordet:

Optiker Ögonglädje, Sendraget, Edblads, Studio Jonna, Färdigshuset, Strandnära, Byggvaruhuset, Coop Öregrund, Pep´N Chilli, Magasin 19, Infartsmacken, 018 Interiör & Design, Ting By Ling, Pelle P, Restaurant Doppingen, Godishuset, Joni, CG Style i Klockargården och Öregrunds Vattensport.

Och här alla segrarna i de avslutande klasserna. JSM-vinnarna belönades tidigare i veckan.