NU NYSTARTAR TENNISVECKAN – MED REKORDDELTAGANDE

Efter två bedrövliga covidsomrar kan Tennisveckan i Öregrund äntligen återuppstå. Visserligen blev de bägge upplagorna av klubbmästerskapet Öregrundsspelen mer än lyckade, men det känns väldigt bra att åter kunna välkomna spelare från andra delar av vår region.
Inte sedan tävlingens start 1935 har så många deltagit i Tennisveckan. I år ställer 269 spelare upp i 29 klasser, en helt fantastisk siffra. Bakom rekordet ligger förstås de spännande JSM-kvalklasserna som lockat unga talanger från när och fjärran i jakten på åtråvärda poäng och plats i JSM-finalen i Båstad senare i sommar.
Eftersom spelschemat är tajtare än någonsin hoppas vi att vädrets makter är på vår sida. Det ser lite oroande ut i ledningsvis, men sedan är alla appar överens om att det blir en kanonvecka.
ÖTS önskar alla deltagare i lycka till och vi är övertygade om att publiken kommer att bjudas god underhållning.
Besök gärna vår kiosk i Tallparken, där också strängningsmästaren Staffan Järvdal kan ge ditt racket nytt liv.