TENNIS FRÅN FÖRR OCH NU I HALLENS ENTRÉ

Nu har vi smyckat Tennishallens entré med vackra bilder från tennisens barndom i Öregrund. Tack Öregrunds Hembygdsförening för dessa. I ÖTS-verkstaden jobbas nu med bildtexter som kommer upp snart. De gamla träspadarna i askträ på balken minner även de om en svunnen tid innan kompositen tog över. På ena ytterväggen kan besökaren nu också se hur hallen kom till. Under läktartrappan hänger numera en racket i en storlek man ibland önskade att man hade på banan. Den är present som ÖTS-eldsjälen Veine Söderholm fick på sin 50-årsdag. När Veine gick bort 2017 valde hans fru Lilian att skänka racket till ÖTS och nu har den fått en hedersplats i entrén. Se där, ytterligare skäl att boka en tid i vår stolta tennisborg. Tänk bara på att inte fler än fem får vistas i entrén samtidigt.