GÖRAN HULTQVIST – EN SEGRANDE TÄVLINGSGENERAL

Med knapp marginal vann arrangören sin egen tävling och tog över titeln ÖTS veteranmästare. Den årliga turneringen spelas i form av dubbelmatcher, där den som samlar flest poäng vinner. Göran bokfördes för 13 poäng, två poäng fler än tvåan, Jan Wemming och tre fler än bronsmedaljören PA Norell.

Matcherna spelades i stekande hetta på Kyrkbanan och Sunnanö med stundtals över 40 grader i solen. Det dracks kopiöst med vatten och sportdryck och det vilades i de få skuggor som banorna erbjuder. Lyckligtvis inträffade inga värmerelaterade incidenter. Efter avslutad turnering samlades 8/10-delar av deltagarskaran på restaurang Tullbacken för en välförtjänt bankett.

ÖTS tackar Göran och Lars Engström för ett gott arrangörskapet och gratulerar givetvis den förstnämnde till segern i årets upplaga.