EN TENNISVECKA ATT MINNAS – HÄR ÄR ALLA SEGRARE

Tennisveckan i Öregrund 2023 blev en turnering som vi sent kommer att glömma. Seriekopplade regnavbrott nästan varje dag och matchflyttar i parti och minut. Och ändå. Med heroiska insatser av tävlingsledningen och alla funktionärer lyckades vi ro denna upplaga i hamn. Till detta bidrog också alla deltagares lojalitet och förståelse, alla 207 spelare från 44 olika klubbar. Tillsammans lyckades vi med det nästan otroliga: att spela totalt 348 matcher.

Dessa prövningar fick hela turneringen att växa. I år spelades Tennisveckan-matcher också i Stockholm, Uppsala och Gävle. Så nu är vi verkligen en nationell-regional tävling.

Förutom deltagare, tävlingsledning och funktionärer vill ÖTS också tacka sponsorerna Upsala Färg, Söderströms, Klockargården, Epokgården, Kafé Wilma, Robin Söderling, Godishuset, Sture och Sandvik Coromant för att ni ekonomiskt stöttat turneringen.

Ett stort tack också till alla företag som bidrog till det dignande prisbordet: Butik Ting by Ling, Abratech, Nya Sendraget, Pep´N Chilli, Magasin 19, Pelle P, Edblads, Formlycka, Optiker Ögonglädje, CG Style, 018 Interiör & Design, Marks N Brands, Strandnära, Robin Söderling och Godishuset.

Också ett speciellt tack till Öregrunds Blomsterglädje för vackra blommor och till familjerna Leijongard på Gräsö, Carlén i Snesslinge och Martelleur-Svedberg i Sunnanö för att Tennisveckan fick nyttja era fina banor. Och till vår systerförening Östhammars SK Tennis för att ni även i år ställt era banor till Tennisveckans förfogande.

Och varmt tack vill vi också rikta till Sofia Hagström och Knut Håkansson Giertz för lysande kioskservice. Och alldeles självklart till Tennisveckans eminente prisutdelare Micke Leijnegard, som nästa år själv ska delta i turneringen.

Sist men inte minst vill ÖTS tacka Klockargården och Epokgården för lånet av de vita dukar som anstår en tennisturnering av Tennisveckans rang, Öregrunds Hembygdsgård för det årliga lånet av högtalarutrustningen och Socitetshuset för lånet av prisbord.

Här är alla segrare i turneringen på Svenska Tennisförbundets smarta sajt – och på den traditionella gruppbilden. De yngsta klasserna saknas dock eftersom de spelar i början av veckan och får sina priser direkt.

Fil med resultat finns här.