Bild_Seriespel

KNAPP FÖRLUST FÖR ÖTS I SERIEPREMIÄREN

ÖTS stolta H35-lag förlorade med knapp marginal seriepremiären mot Sollentuna TK i tennisens division 2.

Matchen spelades i Edbergs Tennishall och ÖTS representerades av Fredrik Gustafsson och Martin Jansson.

Fredrik spelade första singeln mot Sollentunas etta Erik Wallin. Efter stabilt spel vann Fredrik matchen med siffrorna 6-2, 6-3. Martin mötte Sollentunas tvåa Stephan Persson och fick slita rejält. Trots en tapper insats föll Martin i två raka, 2-6, 2-6. Därmed stod det alltså 1-1 inför den avgörande dubbeln. Tyvärr kom inte Fredrik och Martin in riktigt i dubbelmatchen utan fick hela tiden jaga i underläge. ÖTS-paret förlorade i två raka set, 1-6, 3-6.

Närmast i 2021-2022 års inomhusserie väntar en uppskjuten match mot Rimbo. Den kommer att spelas hemma i Öregrunds Tennishall torsdagen 28 oktober kl 18:00. Kom gärna och heja på vårt lag! ÖTS bjuder på kaffe.

Johnny Söderquist