TACK FÖR ÄNNU ETT LYCKAT KM

Så många underhållande och otroligt spännande matcher. Så många glada miner och tillrop. Så god stämning. Och ett så lyckat klubbmästerkap. Det låter kanske som självskryt med det är precis tvärtom: tack vare alla positiva spelare och fantastiska funktionärer blev Öregrundsspelen 2021 ett fint minne trots pandemiska begränsningar. Nu hoppas vi att vi kan lägga denna turneringsvariant i malpåse och till nästa sommar återuppväcka Tennisveckan från sin ofrivilliga coronasömn.


Ett varmt tack till alla spelare som förgyllde turneringen i år och till dessa funktionärshjältar som gjorde den möjlig:
Axel Leijongard, Lisbeth Jansson, Johan Ridderbjelke, Mimmi Ridderbjelke, Jalle Strömgren, Olle Hofvander, Gunnar Balsvik, Erika Balsvik, Martin Balsvik, Steve Fogel, Micke Pettersson, Claes Håkansson Giertz, Marie Giertz, Katarina Giertz, Christer Olsson, Jonas Nordstrand, Peter Loboda, Fredrik Hagström och Johnny Söderqvist.