VÄLKOMNA TILL ÖREGRUNDSSPELEN 2021

Som tidigare meddelats kommer Tennisveckan även i år att ersättas med ett något utvidgat klubbmästerskap: Öregrundsspelen. Alla deltagare måste ha ett ÖTS-medlemskap – dock kommer medlemmar i vår partnerförening Östhammars SK att beviljas dispens från det kravet.

Öregrundsspelen blir en icke-sanktionerad turnering och inga rankingpoäng kommer att delas ut. Vi arrangerar tävlingen i egen regi och hoppas att uppslutningen ska bli lika bra som ifjol med många roliga bataljer.

Tack vare covidvaccineringen kan vi i år också hälsa deltagare över 70 år hjärtligt välkomna till turneringen, vilket är väldigt roligt. Beroende på smitt- och vaccinationsläget kan kanske också den lottade dubbeln återuppstå.

Liksom ifjol förbehåller sig ÖTS tävlingsledning (Johnny Söderqvist, Claes Håkansson Giertz och Johan Ridderbjelke) rätten att slå ihop/stryka klasser vid för få anmälda spelare och att begränsa deltagandet till max två klasser om så skulle behövas. Se nedan en preliminär klassindelning som alltså kan komma att ändras beroende på hur många som anmäler sig.

Klasser och anmälan hittar du snabbt och enkelt via länken nedan. Anmälan öppnar 14 juni. https://svtf.tournamentsoftware.com/…/027D1694-3FB1…

VÄLKOMNA TILL ÖREGRUNDSSPELEN 2021!